Филтрирай

Продукти

Сортирай по

Абонирай се за още оферти

Разгледай още

Често разглеждани продукти:

Свързани категории

Ключови думи: фурна, малка, електрическа, вместимост, размер, мощност, alleop.bg, онлайн, цени, online, сайт

Какво представляват тостер фурните?

Те са малки уреди за направата на големи вкусотии. Въпреки, че имат компактен им размер, това не ги спира да заместят напълно голямата ви готварска печка в определени случаи. Освен, че ще можете да си печете хрупкави принцеси, уредът позволява да приготвяте и картофи, пиле, а дори пържоли. Тези спестяващи пространство кухненски помощници са подходящи както за единични домакинства, каравани, офис кухни и общежития, така и за по-големи семейства, които имат нужда от бързо приготвяне или подтопляне на храна.

Каква мощност имат?

На разположение са модели от 600W с обем 9-10 литра и от 1200W с вместимост 12 литра. Поради това, че имат по-малък капацитет се нагряват значително по-бързо, харчат по-малко електроенергия и не нагряват кухненското помещение.

Какви функции и аксесоари могат да имат?

  • таймер със звънец - когато зададеното време изтече, ще чуете звуков сигнал и уредът автоматично ще се изключи;
  • различни типове загряване - горен нагревател, долен нагревател и комбинирано;
  • скара, тавичка за трохи и тавичка за печене;

Как се почистват малките електрически фурни?

  • подвижните елементи като тавичката и скарата е хубаво да се измият със сапунена вода непосредствено след употреба;
  • за почистването на корпуса и на омазняванията по вътрешната му част използвайте чиста мека кърпа и топла сапунена вода;
  • редовно изпразвайте тавичката за трохи.

Поръчайте от alleop.bg

Всеки, който е разглеждал електроуреди или кухненски съдове онлайн, знае, че в Alleop ще открие точно това, което е търсил и от което има нужда. Пазарувайки от нас ще получите безкомпромисно качество на достъпна цена.

Постарали сме се максимално да улесним нашите клиенти, затова всички поръчки могат да се платят по различни начини: по банков път, с кредитна или дебитна карта и посредством наложен платеж на куриера.

За всякакви въпроси и съвети можете да се свържете с нашите консултанти, които са на разположение всеки делничен ден от 08:00 ч. до 17:00 ч. на тел. 0700-70-170. Обърнете се към нас, за да ви помогнем в избора и да се радвате на успешна покупка.