Количка

Филтрирай

11 Продукти
Прегледали сте всички 11 продукта

Сортирай по

Абонирай се за още оферти

Разгледай още

Често разглеждани продукти:

Свързани категории

Ключови думи: уред, сушене, плодове, зеленчуци, месо, гъби, alleop.bg, онлайн, цени, online, сайт

Традиционният метод за сушене от едно време е поставянето на слънце за около 10 дни. Но защо да чакаш толкова много време, като съществува уред за сушене, който може да свърши цялата тази работа за период от 6 до най-много 30 часа (времето варира, според вида на използваните продукти)?

Какъв е принципът на работа?

На разположение са няколко на брой секции, които трябва да бъдат поставени така, че въздухът да се движи свободно между тях. Предварително измитите и нарязани продукти се разполагат равномерно, като не бива да се поставя прекалено голямо количество и да се слагат едни върху други. Топлият въздух с фиксирана, контролирана температура циркулира свободно във вътрешността между горния и долния капак, отделните подвижни секции и захранващата основа.

По този начин ефективно и надеждно можете да се насладите на всякакви продукти, приготвени без използване на нездравословни вещества. При изсушаването ще се запазват всички аромати, минерали, фибри витамини и други ценни съставки.

Какво можем да изсушим?

  • плодове - кайсии, сливи, банани, ябълки, сливи, череши, смокини и други любими. Можете да ги добавите към мюсли, сладолед, салата, торта или да си ги хапвате директно;
  • зеленчуци - тиквички, патладжани, домати, гъби, морков, спанак и други по ваше предпочитание;
  • месо - риба, птиче, дивеч. Месото трябва да е без мазнини, за да бъде процеса по-ефективен. Препоръчва се да се маринова, което помага да се извади водата и да се запази по-добре;
  • цветя;
  • билки;
  • приготвяне на зърнени храни;
  • за освежаване на храни - изсъхнал хляб.

Защо да изберете онлайн от alleop.bg?

За да се възползвате и вие от предимствата на тези машини, разгледайте всички внимателно подбрани предложения в нашия онлайн магазин и направете най-правилният избор, според нуждите ви. Включили сме само реномирани производители като: ROSBERG, Rohnson, TEFAL, Gorenje, HERENTAL, ROYALTY LINE и много други.

При нас ви очакват конкурентни цени, атрактивни промоции и професионално обслужване. Доставките са експресни, с опция преглед и с безплатна доставка, при поръчки над 50 лева.