Количка

Филтрирай

95 Продукти
Показване на 12 от 95

Сортирай по

Абонирай се за още оферти:

Разгледай още

Често разглеждани продукти:

Свързани категории

Ключови думи: уреди, тесто, приготвяне, тостер, гофрети, палачинки, сандвичи, alleop.bg, онлайн, цени, сайт

Добрата закуска не е само комбинация от добре съчетани продукти, а е свързана и с удоволствието от процеса по приготвянето ѝ. Това удоволствие се постига, когато имаме кухненски помощник, който максимално ни улеснява и спестява от времето ни.

Уреди за тестени изделия

В тази продуктова категория сме включили широк спектър различни артикули:

  • тостери - от първа необходимост за всяко съвременно домакинство за направата на най-лесната и най-бързата закуска - вкусни препечени филийки. Предлагаме разнообразие от модели, различаващи се по дизайн, мощност, капацитет и функции;
  • сандвич мейкъри - лесни за употреба, безопасни и ефективни. Разполагат с незалепваща повърхност и различни по вид плочи - грил, триъгълни, плоски и вафла. Необходими са ви две филийки, а съчетаването на продуктите между тях зависи от креативността, която ще вложите;
  • за палачинки - представляват електрически уреди с големи плочи, позволяващи бързо приготвяне в големи количества, без опасност от загаряне и без нужда от използването на мазнина;
  • гофретници - с висока мощност и незалепващи плочи за направата на перфектните гофрети.

Вземете сега от Alleop

Оборудвай кухнята на мечтите си, доверявайки се на Alleop. Разполагаме с широк асортимент от различни уреди за тестени изделия, отличаващи се по множество характеристики и именно това ще ви помогне да изберете най-подходящият за вашата кухня в ценовия клас и с характеристиките, които търсите.

Можете лесно и бързо да си приготвите тост за закуска, поръчвайки си сандвич мейкър или да си направите палачинкова торта, с помощта на съответното устройство, което предлагаме. Всичко това и още много ще откриете при нас.

При изникнали въпроси или необходимост от съдействие, телефонните ни линии са отворени всеки делничен ден от 08:00 ч. до 17:00 ч, като всеки клиент ще получи персонално внимание и отношение.

Прелистете страниците на нашия онлайн магазин и изберете точно това от което имате нужда и което ще ви вдъхнови в мисията за поднасяне на изкушаващо вкусни закуски.