Количка

Лична грижа и красотаЗдраве и ФитнесИзмерване на кръвно наляганеАпарат за измерване на кръвно налягане Sendo Smart 2, За китката, Открива аритмия, Маншет 13.5-21.5 см, Памет, Зелен/бял
Sendo

Апарат за измерване на кръвно налягане Sendo Smart 2, За китката, Открива аритмия, Маншет 13.5-21.5 см, Памет, Зелен/бял

Зареждане на отзиви…...
Налично
99,99 лв.Или на вноски от 24,99 лв./ месец
количество

Ценова защита

Описание

SENDO SMART 2: надеждност в максимална компактност

Кръвното налягане се променя често под влиянието на различни фактори; понякога се налага да го мерите, когато сте извън дома си. В такива случаи, най-доброто решение е SENDO SMART 2 – компактен апарат, отговарящ на високите изисквания за точност и надеждност на марката SENDO.

Размерите на SENDO SMART 2 позволяват да бъде носен в дамска чанта или по-голям джоб, а компактността му е съчетана с изключително лесна употреба. Апаратът има само един бутон: натискате и получавате резултат.

ТОЧНО ИЗМЕРВАНЕ С ИЛИ БЕЗ АРИТМИЯ

 Освен точно измерване на пулс, горна и долна граница на кръвното налягане, SENDO Smart 2 може да отчете и наличието на аритмичен пулс. В случай на аритмия, на дисплея незабавно се появява малък символ, който да ви информира. 

Стандартизираната цветна скала на Световната Здравна Организация (СЗО) в лявата част на екрана категоризира отчетеното кръвно налягане като високо, нормално или ниско. 

КЛИНИЧНО ОДОБРЕН ОТ ЕВРОПЕЙСКОТО ДРУЖЕСТВО ПО ХИПЕРТОНИЯ

Прецизността и надеждността на SENDO Advance 2 са потвърдени от European Society of Hypertension (Европейско дружество по хипертония) в съответствие с последните протоколи на организацията.

- За китката
- Домашна употреба
- Тип: Електронен
- Преносим
- Памет
- Захранване: Батерии
- Необходими батерии: 2 х ААА
- Обиколка на маншета: От 13.5 до 21.5 см

Спецификации

Общи характеристики
Цвят
Бял/Зелен
Тип функциониране
Механичен
Част от тялото
Китка
Технически характеристики
Захранване
Батерии
Размери
Обиколка на маншета
13,5 - 21,5 см

Отзиви

Зареждане на резюме…
Зареждане на отзиви…

Често купувани продукти: