Уреди за кухнятаРязане, пасиране и меленеУреди за рязанеУред за прясна паста и спагети Kinghoff KH 3113, Регулиране на дебелината 2- 6 мм, Приставка за равиоли, Инокс
Kinghoff

Уред за прясна паста и спагети Kinghoff KH 3113, Регулиране на дебелината 2- 6 мм, Приставка за равиоли, Инокс

Loading reviews...
Налично
Отстъпка: 45%
Регулярна цена: 89,99 лв.
49,90 лв.
количество

Описание

Ако си фен на пастата и много бройните рецепти с тези тестени изделия, но в същото време обичаш и прясно приготвената домашна храна, уред за спагети Kinghoff KH3113 е готов да ти помогне.

Многофункционална

С Kinghoff KH 3113 ще можеш да приготвиш голямо разнообразие от свои собствени пресни макарони, спагети, фетучини и др. Уредът разполага с различни настройки на дебелината, за да можеш да направиш своите фетучини точно такива, каквито ги обичаш. Ще можеш да ги нарежеш в 9 различни дебелини между 0.6 и 4 мм. Също така ще можеш да направиш и равиоли с любимият ти пълнеж лесно и бързо.

Удобство
Механичните елементи на уредът за паста работят безшумно така, че ще можеш да приготвиш любимите спагети на семейството, дори когато децата спят обедният си сън. За повече сигурност и удобство, той е снабден с неплъзгащи се крачета.

Адаптер за равиоли
Kinghoff KH3113  е снабден с набор от ролки и ножове за приготвянето на идеалните пълнени равиоли. Само поставяш желания шаблон върху ролките, нарязваш в желаните от теб форми, поставяш пълнежа и правиш комбинация от две части и пълнените равиоли са готови за тенджерата.


ПРЕДИМСТВА
- Високо качество и надеждност при работа
- Безшумна работа на механичните елементи
- Неплъзгащи са крачета 
- Монтажна скоба за плот
- Различни дебелини на рязане


ХАРАКТЕРИСТИКИ
- Размери - : 20см Х 20см Х 17см
-1 x тяло на машината с ролки за валцуване; 1 х Резачка за тесто; 1 х адаптер за равиоли кнедли; 2 х рязане на тестото
- Произведен от висококачествена неръждаема стомана

Спецификации

Отзиви

Резюмето се зарежда ...
Зареждат се отзиви ...

Най-разглеждани продукти в категорията