Количка

ПРОМО
Camry

Уред за стилизиране на коса 5в1 Camry CR 2024, 50W, Керамично покритие, Черен/ розов

Зареждане на отзиви…...
Налично
Отстъпка: 28%Препоръчителна цена: 89,90 лв.64,90 лв.Или на вноски от 21,63 лв./месец
количество

Описание

Изборът на правилния уред за стилизиране на косата ти може да бъде истинско предизвикателство! Всяка жена обича да експериментира с косата си, изправяйки я или създавайки нежни букли. Обикновено в банята на всяка дама е пълно с различни стилизиращи уреди - преси, маши и какво ли още не... Но вече всички те могат да бъдат заместени само с един единствен уред. Пресата за коса CAMRY CR 2024 разполага с няколко накрайника, които позволяват лесно оформяне на косата в разнообразни прически.

Спести място

Ако решиш да купиш всяка от тези преси по отделно, със сигурност ще ти е необходим отделен шкаф за съхранение. Но избирайки именно този продукт, получаваш повече свободно място в банята. Благодарение на ненагряващия се връх на уреда, ще можеш да сменяш приставките сигурно и без опасност от изгаряне. В комплекта получаваш приставка с 3D вълноообразни плочи, зигзаговидни плочи, 19 и 32 милиметрови щипки за къдрене, както и четка за изправяне. С тях ще можеш да оформяш по-едри или по-дребни букли, деликатни вълни или геометрични чупки на своята коса, в зависимост от настроението и повода. А тези от вас, фенове на по-семплите и елегантни решения за косата си, ще могат да се насладят на бързо, гладко и блестящо изправена коса.

Прическа на мига

Обикновено дамите с права коса, тайничко си мечтаят за волни къдрици или пък обратното, притежателките на букли, изгарят от нетърпение да ги окротят, изправяйки ги. Благодарение на този продукт, подобни предизвикателства не са проблем. При това, постигането на перфектния резултат е почти мигновено и безпроблемно. Без значение дали имаш нужда от нещо набързо или търсиш начин да блеснеш по запомнящ начин на важно събитие, този уред е перфектният избор за теб.

Характеристики:

- Уред за стилизиране на коса 5в1

- Ненагряваща се дръжка

- Ненагряващи се върхове на накрайниците

- Бързо достигане на работната температура

- Сменяеми приставки:

        - Четка за изправяне

        - 3D вълнообразни плочи

        - Зигзаговидни плочи

        - Дебела маша - 32 мм

        - Тънка маша - 19 мм

- Включени аксесоари:

        - Спираловидна приставка

        - Приставка с четка

- Въртящ се кабел

- Мощност: 50W

- Максимална мощност: 1200W

- 220-240V ~50/60Hz

Спецификации

Отзиви

Зареждане на резюме…
Зареждане на отзиви…

Други потребители наскоро си закупиха и...