Електрически ножове

Съжаляваме, но не бяха открити резултати по зададените ключови думи. Опитайте и така:
  • Проверете дали сте изписали правилно думата, която търсите
  • Използвайте синоним/и на търсената дума
  • Приложете по-общо търсене
  • Използвайте само една дума

Електрически ножове

За всеки любител кулинар е ясно, че когато развихря кулинарните си умения, то трябва да го прави най-вече с удоволствие и лекота. За това на помощ идват и електрическите ножове, с чиято помощ могат да се обработват големи количества продукти за кратко време. С остриета изработени от висококачествена неръждаема стомана и мощни мотори, тези устройства започват все повече да навлизат в домакинствата, улеснявайки максимално процесите по рязане. Дебелината на разрязване може да се регулира в зависимост от възможностите с които разполага модела, което е гаранция за винаги прецизни и еднакви по размер парчета.

Какво можете да режете с електрически нож?

Подходящ е за нарязване на всякакви по вид продукти - както по-деликатни, така и по-твърди, а всичко това се извършва бързо, лесно и с минимални усилия.

- месо

- колбаси

- сирена

- плодове и зеленчуци 

- хлебни изделия и сладкиши

Как се почиства?

За да бъде в перфектно състояние и да ви служи дълги години безпроблемно е добре да се придържате към следните няколко правила:

- Почистването да се извършва, след като уредът е изключен от електрическата мрежа;

- Никога да не се използват кухненски телени гъби и други абразивни материали, за почистването на частите на уреда;

- Почиствайте след всяка употреба и подсушавайте добре, преди сглобяване на елементите;

- Използвайте различни почистващи средстства, спрямо различните материали на частите - пластмаса, неръждаема стомана и др.;

- Кабелът и щепселът не се почистват под течаща вода.

 

Защо да вземете от Alleop?

Защото всеки един от продуктите, които предлагаме, е с проверено и тествано качество, а множеството положителни отзиви, които получаваме от клиентите ни са гаранция за това. Доверявайки се на нас вие ще се изненадате от достъпните цени, множеството изгодни предложения, бързата доставка и лоялното, професионално обслужване. Нашите оператори ще ви съдействат и помогнат в избора, в случай че изпитвате колебания или изникнат някакви запитвания.