Количка

Филтрирай

Продукти

Сортирай по

Абонирай се за още оферти

Разгледай още

Често разглеждани продукти:

Свързани категории

Ключови думи: вентилатори, настолен, стойка, таван, функции, охлаждане, ток, alleop.bg, онлайн, цени, online, сайт

Вентилаторите са едни от най-удобните, достъпните и лесни за използване уреди, с чиято помощ ще си осигурите нужния комфорт и освежаване през най-горещите дни от годината.

Какви видове има?

  • на стойка - има голям ъгъл на осцилиране в хоризонтална равнина, т.е - върти се в различни посоки. Височината е до 1.30 м, което позволява въздушния поток да се разпръсне равномерно. Регулирайки височината и наклона, имате възможност да насочите хладния въздух в определена посока;
  • настолен - може да бъде поставен върху всякаква равна повърхност. Идеално решение е както за малки стаи, така и за офис помещения и е предпочитан, заради своята компактност. Някои от тях може да разполагат с USB кабел за включване към компютър или друго устройство, както и с дистанционно управление;
  • за таван - представлява полилей с лампа, който се включва и регулира, посредством верижка;
  • за стена - предназначен за баня.

Какъв модел да изберем?

Обикновено стандартната им мощност е около 40-50 W, което е напълно достатъчно, за да създадат желаната температура в стаята, където са поставени.

Колкото повече на брой са перките и колкото са по-големи на размер, толкова по-голяма част от помещението ще може да се охлади. Задължително е уредът да разполага със защитна решетка, предпазваща от досега с перката.

Изберете сега онлайн от alleop.bg

В нашия богат асортимент ще откриете всички изброени по-горе видове от водещи фирми като ESPERANZA, ROSBERG, Rohnson, Gorenje, ROWENTA и Singer. Различните модели се отличават по своята мощност, функции, диаметър, дизайн, цвят и ценови диапазон, като всеки един се характеризира с надеждност и с дълъг експлоатационен период.

Не бива да се правят компромиси с качеството и за това ние сме се погрижили да осигурим единствено висококачествени устройства на разумни цени и най-важното - с гаранция за безпроблемна работа.

Имате възможност да сравнявате няколко модела и да изберете точно онзи, който смятате, че отговаря на предпочитанията ви. Разгледайте и при нужда от съдействие се свържете с нас.