Количка

Уреди за кухнятаЗа готвенеMulticooker & Уреди за готвенеКомплект мултикукър Voltz V51985D5 и книга с рецепти, 930W, 5L, 45 програми, 53 рецепти, Аксесоари, Инокс
НАМАЛЕНО
Voltz

Комплект мултикукър Voltz V51985D5 и книга с рецепти, 930W, 5L, 45 програми, 53 рецепти, Аксесоари, Инокс

Loading reviews...
Налично
Отстъпка: 31%
Регулярна цена: 175,00 лв.
119,90 лв.
количество

Описание

Мултифункционалният уред Voltz V51985D5 е практичен и изключително полезен за всяко едно домакинство. С него ще откриеш безброй възможности за приготвяне на вкусна, домашна храна. Благодарение на 45-те си предварително зададени програми за готвене, ще можеш да се насладиш на всичко като започнем от ризото и супи/ яхнии, минем през месо или зеленчуци на пара, и стигнем чак до сладкиши като конфитюр или различни кексове. Освен това, мултикукърът Voltz е икономичен и спестяващ време - чрез функцията за отложен старт, ще можеш да настроиш готвенето да започне когато ти решиш - дори и да не си вкъщи.

Какво прави мултикукър Voltz толкова специален?
Мултикукърът е снабден с контролен панел и умно управление с 45 програми по подразбиране, които ти позволяват да приготвиш разнообразие от ястия - варени, пържени, печени, задушени - изборът е в твои ръце. Не забравяй и готвенето на пара - в комплекта е включена приставка за готвене на пара, с която можеш да си направиш любимите зеленчуци или пък риба например. Ако пък имаш собствено решение за готвене, Voltz V51985D5 ти предлага и ръчен режим - ти настройваш времето за готвене и температурата!

Обемна купа с незалепващо покритие
Уредът разполага с обемна купа от 5 литра - така ще можеш да приготвяш храна за цялото семейство без никакви притеснения, че някой ще остане ощетен.

Създаден с удобство за потребителя
Фронталният LED дисплей е направен, за да е възможно най-лесен и удобен за използване, дори и от хора, които никога досега не са притежавали подобен уред. Всички 45 програми са ясно описани и видими, така че управлението се извършва само с няколко натискания. Големите цифри пък ще ти показват коя програма избираш в момента. Избирай между програми за разлчини ястия, настройка на 24-часовия таймер или пък фунцкията за поддържане на топлина след приключване на готвенето.

Десетки рецепти за експериментите в кухнята
Само сега, избирайки мулиткукър Voltz ти получаваш страхотно издание с десетки изпитани рецепти! Неустоимото предложение е идеално за всички, независимо дали са абсолютно начинаещи, напреднали или за такива, които желаят да внесат доза разнообразие в менюто си. С нея ще можеш да изпробваш както традиционно български рецепти, така и такива от междунордните кухни. Подробно описани и обяснени, рецептите ще ти помогнат да разбереш принципа на работа на мултикукърите и ще ти помогнат да придобиеш собствен опит, който да разгърне потенциала ти и да ти помогне да внесеш доза иновативност и свежест в тях

Защо да избереш Voltz?
• 45 програми за готвене, избирани само с 1 натискане! Избираш между ориз, паста, пържене, варене, йогурт, пудинг, задушено, кекс, пица, пилаф, рамразяване, сушени плодове, супа, яхния, картофено пюре, конфитюр, бавно готвене и много други!
• Съд с незалепващо покритие - 5 литра ( Полезен обем: 4 литра)
• Фунцкия DIY (Ръчен режим)! - Избирай желаните температура и време за готвене сам и експериментирай на воля в кухнята!
• Достатъчно мощен и ефективен - 930W • Спестява време и средства - функция таймер, отложен старт и поддържане на топлината!
• Аксесоари за готвене на пара и за улеснение - стиймър, лъжица, черпак и мерителна чашка
• Модерен иноксов корпус, готов да заблести във всяка кухня
• Невероятно подробна и полезна книга с рецепти, която да затвърди уменията ти!

Спецификации

Основни характеристики:
Материал корпус
Инокс
Цвят
ИноксЧерен
Съдържание пакет
1 х Мултикукър / 1 х Книга с рецепти / Аксесоари
Функции
Автоматично изключванеТемпературен контролЗащита против прегряванеТермостат
Капацитет
5 l
Брой програми
45
Употреба
Домашна
Тип програми
ВаренеПеченеПърженеСупаПараОризПретоплянеДесертЯхнияЗърнени храниПастаКонфитюрТесто за пица
Тип
Уред за бавно готвене
Размери:
Височина
28 cm
Ширина
27 cm
Дължина
27 cm
Технически характеристики:
Мощност
930 W
Захранващо напрежение
220 V
Тип контролен панел
Дигитален

Отзиви

Резюмето се зарежда ...
Зареждат се отзиви ...

Други потребители наскоро си закупиха и...