Количка

Филтрирай

Продукти

Сортирай по

Абонирай се за още оферти

Разгледай още

Често разглеждани продукти:

Свързани категории

Не само дамите, но и мъжете имат нужда от регулярна грижа и стилизиращи продукти за перфектна прическа. С Alleop.bg вече можете да си изградите бюджетен и комфортен фризьорски кът у дома с необходимите професионални уреди за вашата коса и брада.

С нашите първокласни и лесни за употреба машинки за подстригване ще си спестите не само средства, които обикновено давате за стилист, но и време в обикаляне и търсене на идеалния салон за красота.

Оформете прическата и брадата си по начина, по който вие се харесвате и възприемате, с достъпните ни тримери и професионални машинки за подстригване на отлична цена. Разгледайте колекцията ни от уреди за лична грижа още сега и изберете идеалното средство за вашия перфектен външен вид!

Видове машинки за подстригване и характеристики

Съвременните машинки за подстригване са разработени така, че да могат лесно и удобно да се използват и в домашни условия. Макар редица от нашите специализирани модели да разполагат с уникални функции, страхотни приставки и всякакви други типове екстри, те са предназначени за употреба не само от квалифицирани фризьори, стилисти и бръснари, но и от обикновения потребител.

В каталога на Alleop.bg ще можете да откриете идеалния уред за подстригване и за брада според вашите индивидуални нужди и предпочитания.

Ние разполагаме с всички класически видове машинки за подстригване:

  • Според предназначението си: професионални и за домашна употреба. Имайте на предвид, че някои от нашите професионални уреди спокойно могат да се ползват и от вас самите, стига да имате поне малко познания и опит в подстригването на коса или оформяне на брада.

    Обикновено, професионалните уреди за лична грижа се отличават от тези за домашна употреба с по-високата си мощност, повечето на брой функции и приставки.
  • Според механизма на задвижване: роторни и вибрационни.

    Първите разполагат с електродвигател, докато другите работят благодарение на наличната си електромагнитна намотка.

    Вторият тип са с доста по-малка мощност, но пък са изключително удобни за използване вкъщи, без да е нужно дори да имате какъвто и да е опит. Имайте на предвид обаче, че роторните машинки за подстригване са много по-удобни и препоръчителни за брада.
  • Според захранването: повечето видове машинки за подстригване се нуждаят от електрическо захранване. Съвременните модели обаче разполагат с иновативна и изключителна удобна за експлоатация безжична система за захранване. Това носи на потребителя повече гъвкавост и лекота в нейното използване.
  • Според състоянието на косата, върху която ще се използва: делят се на машинки за подстригване за експлоатация върху суха или мокра коса.

Типове уреди: съществуват машинки за подстригване за коса, но и такива, които се прилагат и за брада. Освен с тях, можете да намерите и допълнителни уреди за лична грижа, включително тримери за лице и тримери за тяло.

Как да направим правилния избор на машинка за подстригване?

Най-лесният подход е да се съобразите с вашите лични вкусове и предпочитания. Добра опция е да се посъветвате с професионалист, който се занимава с продажба на такива уреди (ние от alleop.bg също сме винаги на ваше разположение за препоръка), или фризьор, бръснар.

Ако обаче ще избирате машинка за подстригване за първи път, редно е да се съобразите със следните фактори и насоки за най-изгодната за вас покупка.

Избор според марката и производителя

Нашата селекция от висококачествени машинки за подстригване включва само доказали се в бранша конкурентни брандове. В alleop.bg ви предлагаме тримери и машинки за подстригване на лидерите от Philips, Remington, Voltz, Rosberg, Carrera, Hausberg, Floria, Camry и Adler.

Според типа ножчета

Смята се, че най-здравите и издръжливи във времето машинки за подстригване се избират по ножчетата, а не толкова по корпуса или тялото им. Максимално най-добрият избор, който можете да направите, е да заложите на ножчета от неръждаема стомана.

Също така, добре е да знаете, че има модели, чиито ножчета могат да се сменят, за да продължите да ползвате уреда, и такива с несменяеми ножчета.

Според своите приставки и функции

Разбира се, тук изобилието на пазара, а и в нашия магазин е огромно. Съществуват обаче някои приставки, които са повече от препоръчителни. Такива са гребен за оформяне на прическата, регулиращи настройки за дължина, приставка за брада, тример приставка, приставка за бръснене и такава за премахване на нежеланото окосмяване в трудно достъпни места като носа и ушите.

Каква гаранция имат машинките за подстригване?

Повечето уреди за лична грижа пристигат с доста по-дълга гаранция от продуктите в сектор бяла едра техника, например. Същото важи и за нашите машинки за подстригване. Обикновено, тяхната гаранция варира около 60 месеца.

Едновременно с това, ние в alleop.bg предлагаме редица модели, които ще ви служат далеч по-дълго време, докато усетите нужда от нов. Това важи с пълна сила главно за революционните варианти, пристигащи със супер мощен мотор и с възможността за смяна на ножчетата. Добър пример за дълготраен и силен мотор е иновативният pro power на Remington.

Често задавани въпроси

Какви марки машинки за подстригване предлагате?

В Alleop.bg ще намерите модели от най-изявените производители в сектор лична грижа, включително Philips, Remington, Voltz, Rosberg, Carrera, Hausberg, Floria, Camry и Adler.

На какви цени са наличните машинки за подстригване?

В Alleop.bg предлагаме както бюджетни, така и по-скъпи, главно професионални машинки за подстригване. Те са в ценови диапазон между 16 и 131 лв.

Мога ли да ползвам машинка за подстригване за брада?

Не във всички случаи, но да, можете. Обикновено се избира уред със специална функция или приставка за брада.