Количка

Уреди за кухнятаРязане, пасиране и меленеМиксериПланетарен миксер с иноксова купа Royalty Line RL-PKM1600 Max, 1600W, 5.5 литра, 3 скорости + Pulse, Приставки, Черен
ИЗГОДНО
ROYALTY LINE

Планетарен миксер с иноксова купа Royalty Line RL-PKM1600 Max, 1600W, 5.5 литра, 3 скорости + Pulse, Приставки, Черен

Зареждане на отзиви…...
Color
81265
81267
Налично
Отстъпка: 5%Препоръчителна цена: 199,90 лв.189,90 лв.Или на вноски от 21,10 лв./ месец
количество

Ценова защита

Описание


Планетарен миксер Royalty Line PKM1600

Уредът впечатлява с красива визия и здрава конструкция и е създаден да улеснява максимално престоя в кухнята. Със своя мощен мотор той ще оправдае всичките ти очаквания. С него ще можеш да разбиваш, разбъркваш и месиш за отрицателно време.

Миксерът е напълно безопасен и стабилен, за да бъде работата с него комфортна, прецизна и гладка. Комбинирайки тези му качества с елегантния външен вид, кухненската машина на Royalty Line е уред, който няма как да не пожелаеш.

Различните метални приставки го правят незаменим при ежедневната работа в кухнята. Дълга кука за тесто, плоска бъркалка и бъркалка за тел за яйца - комбинацията от тези три аксесоара, както и обемната 5.5-литрова стоманена купа ще направят приготвянето на храната изкуство. Движението на приставките за миксиране обхваща цялата купа – миксиращата глава се завърта в цялото вътрешно пространство на купата. По този начин миксирането е много по-добро, отколкото традиционното с 2 бъркалки.

Спецификации

Технически характеристики
Мощност
1600 W
Степен скорости
3
Гаранция
24 месеца
Основни характеристики
Цвят
БялЧервенЧерен
Функции
СмесванеРазбиванеМесене
Употреба
Домашна
Тип продукт
Миксер с купа
Ключови характеристики
Система против плъзганеПулсЗащита срещу прегряване

Отзиви

Зареждане на резюме…
Зареждане на отзиви…

Често купувани продукти: