Количка

Лична грижа и красотаГрижа за коса и лицеПреси за косаПреса за коса Remington S8540 Keratin Protect, Керамични плочи, 9 температурни настройки, LCD дисплей, Бронз/Черен
Remington

Преса за коса Remington S8540 Keratin Protect, Керамични плочи, 9 температурни настройки, LCD дисплей, Бронз/Черен

Зареждане на отзиви…...
Налично
Отстъпка: 26%Препоръчителна цена: 79,90 лв.58,90 лв.Или на вноски от 29,45 лв./ месец
количество

Ценова защита

Описание


Ето и новото ни горещо предложение с 230°C максимална температура - пресата за коса Remington S8540 Keratin Protect.

Както винаги, плочите са с керамично покритие, но този път то е високотехнологично и с импрегниран кератинови и бадемови микрочастици. Защитата е подсигурена от добрата керамика, а за здравия вид на косата ще се погрижат кератинът и бадемовото масло. Не е нужно да мислите за презареждане - количествата се отделят контролирано и са достатъчни за целия живот на пресата при нормална, домашна употреба. Микрочастиците са в минимално количество, което няма да омазни косата, но са прецизно изчислени да са достатъчно, за да придадат изключителен, здрав вид и блясък на косата (*продуктът няма терапевтичен ефект).

Плочите са подвижни, за да компенсират неравно захванати кичури. Така ще избегнете излишни повторения, а това ще спести излишно подлагане на косата на висока температура и ще допринесе за още повече защита. Моделът S8540 Keratin Protect е подходящ и за къдрене.

PRO+ температурна система ще избере директно 185 градуса температура със задържане на бутона "+" в случай, че се колебаете коя е подходящата за вас настройка. Тази температура е щадяща и същевременно ефективна.

Цифров дисплей ще показва винаги избраната от Вас температура, а за да избегнем случайната й промяна по време на работа, предвидихме заключване на бутоните със задържане на бутона "-"

Помислихме и за улеснение на работата и съхранението на пресата - имате удобно заключване на раменете в затворено състояние, термоустойчиво калъфче в комплекта, 1.8м кабел без усукване ще Ви даде нужната свобода да постигате различни стилове, универсален волтаж позволява ползването на пресата Remington S8540 Keratin Protect и в чужбина (110 - 240V), а ако забравите пресата включена, тя автоматично ще се изключи след 60 минути.

Този модел е практичен и разумен избор за всички, които държат на висока защита и имат практичен подход и бюджет. Ако имате навик да изправяте косата си много често, прочетете и за луксозния модел от кератиновата серия, S8598 Keratin Protect Intelligent с активна система за следена на влажността на косъма.

- 230°C максимална температура с 9 настройки
- Високотехнологично керамично покритие
- Готовност за работа за 15 секунди
- Тесни, 110мм удължени плочи
- Подвижни плочи, импрегнирани с кератинови и бадемови микрочастици
- Подходяща и за къдрене
- PRO+ температурна система
- Цифров дисплей
- Заключване на температурата
- Заключване на раменете
- Термоустойчиво калъфче в комплекта
- Хладни върхове
- 1.8м кабел без усукване
- Универсален волтаж
- Автоматично самоизключване

* 5 години гаранция

Спецификации

Основни характеристики
Покритие
Керамика
Цвят
БронзЧерен
Функции
Контрол на температуратаАвтоматично спиране
Нива температура
9
Комплект
Не
Част от тялото
Коса
Използване за
ИзправянеКъдрици
Употреба
Суха коса
Тип употреба
Домашна
Технически спецификации
Максимално време за затопляне
15 s

Отзиви

Зареждане на резюме…
Зареждане на отзиви…

Често купувани продукти: