Zenet

Zenet

Свържи се с търговеца
Продукти: 43
Follower: 1
Response rate: 100%
Date created: 15-02-2023
Products sold: 34
Политика за връщане В случай че, клиентът желае да върне закупените от www.zenet-shop.com стоки, може да се възползва от това си право без значение от причината в рамките на 14 календарни дни от получаването им (съгласно ЗЗП, този срок е 14 дни). За целта е необходимо да изпрати заявление за своето решение (в свободен текст) или да попълни стандартния Формуляр за връщане на стока, който да изпрати на електронната поща (на: [email protected]) или заедно със...
Виж всички условия на търговеца тук
Политика за връщане

В случай че, клиентът желае да върне закупените от www.zenet-shop.com стоки, може да се възползва от това си право без значение от причината в рамките на 14 календарни дни от получаването им (съгласно ЗЗП, този срок е 14 дни). За целта е необходимо да изпрати заявление за своето решение (в свободен текст) или да попълни стандартния Формуляр за връщане на стока, който да изпрати на електронната поща (на: [email protected]) или заедно със стоката/ите чрез куриер на адрес:

ЗЕНЕТ ЕВРОПА ЕООД

Виталий Булат

+359884186595

СПИДИ Офис 115, ул. Иван Богоров

Бургас, 8000

България

Задължително условие при изпращане на продукта/ите по куриер е пратката да бъде заявена с опция за ПРЕГЛЕД, а стоките да са в първоначалния си търговски вид (без нарушена опаковка и без да са използвани). Разходите по връщането на стоката /ите са за сметка на купувача и се определят по актуалната ценова листа на куриерската фирма, с която се осъществява връщането. При неизпълнение на тези условия, магазинът запазва правото си да не приеме върнатата стока/и и съответно - да не възстанови на купувача стойността на артикулите.

Транспортните разходи са за сметка на магазина само в случаите на производствен дефект. В случай на производствен дефект, клиентът има право да се откаже от поръчката в 14 дневен срок или да поиска замяна, като разходите по доставката са за сметка на магазина. В момента на връщането на стоката се изготвя констативен протокол (в два еднообразни екземпляра), в който се описва състоянието на стоката и нейната опаковка.

Продукти, за които се изисква пряк контакт с човешка кожа, тяло и коса, за да функционират и са вече използвани (всички видове масажори), не подлежат на връщане от хигиенна и здравословна гледна точка!

След приемане и преглед на върнатите стоки, стойността им се възстановява на купувача в срок от 14 календарни дни от датата на получаване на върнатите стоки. За уреди закупени чрез поръчки направени с наложен платеж или банков превод, купувачът следва да предостави данни за банковата си сметка (имена на титуляра и IBAN), като изпрати информацията на електронната поща или я приложи (изписана четливо на хартия) към пратката с продукта/ите, които връща.

В случаите, когато сте изискали фактура на юридическо лице, ще получите Кредитно известие от нас в деня на възстановяване на сумата.

На рекламация подлежи всяка стока, която не отговаря на поръчаната от клиента. Купувачът може да я откаже още при получаването. При несъотвествие, моля, свържете се с нас по телефона! Ще проверим несъответствието по наименованието на продукта в заявката и наименованието на продукта, който сте получили. При потвърждаване на грешката ще заменим стоката.

На рекламация не подлежат стоки, за които клиентът е бил предварително предупреден за несъответсвие, както и за стоки, за които не са спазени условията на експлоатация, посочени на опаковката от производителя.

Няма право на рекламация лице, което се явява трета страна при получаването на пратката и не е основният платец по нея. В случай на видим дефект или несъответствие на стоката, в момента на получаването, третата страна може да я откаже или да я вземе на своя отговорност. В случай, че приеме такава пратка и не предяви своите претенции пред куриера, клиентът губи правото си на рекламация.

Условия за доставка

Доставка и плащане
Плащане
Всички обявени цени са крайни, в български лев (лв.) и с включен ДДС.

ЗЕНЕТ ЕВРОПА ЕООД предлага на своите клиенти следните начини на плащане:

С наложен платеж - в брой или с карта в офис на куриерската фирма Спиди или на куриера след проверка на получената стока.
Плащане с банков превод на сметката на фирма ЗЕНЕТ ЕВРОПА ЕООД

Доставка
Фирма ЗЕНЕТ ЕВРОПА ЕООД извършва доставки на стоки чрез Спиди на територията на Република България. Клиентът се задължава при извършване на поръчката да предостави необходимата информация за доставка, а именно: имената на получател, телефон за връзка, e-mail адрес, адрес за доставка.

Срокът за доставка е до 2 работни дни за всички градове, в които има офис на Спиди. За всички останали населени места на територията на страната срока за доставка зависи от графика на куриера за съответното населено място. Срокът за доставка може да бъде удължен при почивни дни и/или официални празници, както и при извънредни и непредвидени ситуации.

Доставката може да бъде извършена както на адрес посочен от клиента, така и до офис на куриерската фирма Спиди - до поискване, при което лицето се задължава да присъства лично при получаване на стоката.

Поръчките на артикули, които са обемни и тежки, се заплащат предварително по банков път, след което се организира тяхната логистика.
Стоките налични в сайта ни се предлагат от нас само чрез онлайн поръчки. Нашата дейност и усилията ни са насочени изцяло към развитието на електронната търговия и на този етап не предвиждаме разкриване на физически търговски обекти.
Най-продавани (11) Намалени (1)

Инфрачервен карбонов нагревател Zenet ZET-515

(0)
swap_horiz check Сравни
-15 % ПЦД: 133,00 лв.
113,00 лв.
  • -20,00 лв.

Сгъваема масажна кушетка, 2 зони, алуминий Zenet ZET-1044 размер S бежова, с възможност за регулиране на височината

(0)
swap_horiz check Сравни
313,50 лв.

Масажна кушетка Zenet 1049 размер М, трисекторна, алуминиева, преносима с чанта

(0)
swap_horiz check Сравни
356,26 лв.

Масажна кушетка Zenet 1049 размер М, трисекторна, алуминиева, преносима с чанта

(0)
swap_horiz check Сравни
356,26 лв.

Масажна кушетка Zenet 1049 размер М, трисекторна, алуминиева, преносима с чанта

(0)
swap_horiz check Сравни
356,26 лв.

Тапинг масажор за врат, рамене и гръб Zenet ZET-756 с точково ударна технология

(0)
swap_horiz check Сравни
38,95 лв.

Преносима масажна кушетка Zenet ZET-1042 размер L, Дървена бяла

(0)
swap_horiz check Сравни
314,45 лв.

Преносима масажна кушетка Zenet ZET-1042 размер L, Дървена кремава

(0)
swap_horiz check Сравни
314,45 лв.

Преносима масажна кушетка Zenet ZET-1042 размер L, Дървена тъмносиня

(0)
swap_horiz check Сравни
314,45 лв.

Дървена масажна маса / кушетка с 3 зони Zenet Zet-1047 размер М бежова

(0)
swap_horiz check Сравни
324,90 лв.

Масажна маса алуминиева Zenet ZET-1044 размер L бяла, с възможност за регулиране на височината

(0)
swap_horiz check Сравни
342,00 лв.

Масажна маса алуминиева Zenet ZET-1044 размер L светло синя, с възможност за регулиране на височината

(0)
swap_horiz check Сравни
342,00 лв.
Показване на 1 до 12 от 43 (4 Страници)