Количка

Лична грижа и красотаГрижа за коса и лицеТримериТример за брада Philips BT3222/14, Безжичен, 60 мин, 20 нива, 0.5-10 мм, Титанови остриета, Сив/черен
Philips

Тример за брада Philips BT3222/14, Безжичен, 60 мин, 20 нива, 0.5-10 мм, Титанови остриета, Сив/черен

Loading reviews...
Налично
Отстъпка: 39%
Регулярна цена: 89,90 лв.
54,99 лв.
количество

Описание

Тримерът за брада Philips BT3222/14 с иновативната система Lift and Trim повдига и улавя по-ниско разположени косми за ефективни, равномерни резултати при подстригване. По този начин лесно ще постигнете желаната 3-дневна набола брада, къса брада или дълга брада.

Подстрижете своята набола брада с новата система Lift & Trim: гребенът Lift & Trim повдига и насочва космите към нивото на остриетата за равномерно подстригване.

Самозаточващите се титаниеви остриета на тримера леко се докосват едно в друго, като се самозаточват, докато подстригват, за да останат изключително остри и ефективни както през първия ден.

Технологията DuraPower намалява триенето на острието, което предпазва двигателя и батерията от претоварване. По този начин животът на батерията на вашия тример се увеличава с 4 пъти.

Ножчетата разполагат със закръглени върхове за плавен контакт с кожата за предотвратяване на надраскване и раздразнение.

Регулиращото колело ви позволява да избирате настройки на дължината между 0.5 и 10 мм, с точност на стъпки от 0.5 мм.

Заредете своя тример за 1 час, за да получите 60 минути употреба без кабел или го използвайте включен в контакта, докато се зарежда.

Индикаторите за батерия на този тример ви уведомяват какво е състоянието на батерията: изтощена, разредена, зарежда се или заредена напълно. По този начин можете да заредите своя тример навреме и докрай, за да не се окажете с изтощена батерия по средата на подстригването.

Отстранете главата и я изплакнете под течаща вода за лесно почистване. Изсушете я, преди да я поставите обратно в уреда. Лесен за хващане и използване. Проектиран да ви улесни в поддържането на труднодостъпните зони. Калъфът за пътуване предпазва устройството по време на пътуване и съхранение.

Спецификации

Основни характеристики
Материал ножчета
Титан
Цвят
Сребрист
Съдържание пакет
1 x Уред за подстригване, оформяне, бръснене на брада / 1 х Калъф за съхранение / 1 х Гребен за брада
Захранване
Акумулатор
Технологии
DualCut
Нива на рязане
20
За
Мъже
Тип продукт
Тример
Част от тялото
Брада
Използване за
ПодстригванеДетайлиПодравняване
Покритие острие
Титан
Брой включени приставки
1
Технически характеристики
Тип батерия
NiMH
Автономия
1 h
Време за зареждане
60 min

Отзиви

Резюмето се зарежда ...
Зареждат се отзиви ...

Други потребители наскоро си закупиха и...