Прахосмукачки робот

Филтрирай
Цена
лв. лв.
Предлаган от
Покажи повече Покажи по-малко
Производител
Цвят
Тип почистване
Тип настилка
Захранване
Филтър
Филтриране Сортиране
Сортиране по:
Показани са 1-7 от общо 7 артикул(а)

Прахосмукачка робот Rowenta X-PLORER 20 RR6825WH, 0.25L, 3 функции, черна

Предлаган от:  Vilzia
(0)
swap_horiz check Сравни
398,00 лв.

Прахосмукачка робот Conga 3590

Предлаган от:  Techno Arena
(0)
swap_horiz check Сравни
889,00 лв.

Прахосмукачка робот Conga 4690 Ultra

Предлаган от:  Techno Arena
(0)
swap_horiz check Сравни
999,00 лв.

Прахосмукачка Conga PopStar 3000 X-Treme Pro

Предлаган от:  Techno Arena
(0)
swap_horiz check Сравни
279,00 лв.

Прахосмукачка робот Conga 1990 Vital

Предлаган от:  Techno Arena
(0)
swap_horiz check Сравни
459,00 лв.

Прахосмукачка робот Conga Quick & Clean Vital

Предлаган от:  Techno Arena
(0)
swap_horiz check Сравни
399,00 лв.

Conga 5090 Прахосмукачка робот

Предлаган от:  Techno Arena
(0)
swap_horiz check Сравни
999,00 лв.

Разгледай още

Уреди за дома
Уреди за кухнята
Съдове и аксесоари
Дом, баня и градина
Лична грижа и красота
Електроника, TV и Аудио

Прахосмукачки робот

Как работи?

Ако сте постоянно заети и не ви остава свободно време, което да отделите за вашият дом, то роботът ще ви влезе в голяма употреба и ще направи живота ви автоматично по-лесен. Използвайки различни сензори, датчици и алгоритми, той се ориентира сам, почиства и се връща, за да се зареди. Всичко е изключително просто - настройвате го на избраната програма и го оставяте да свърши цялата работа вместо вас. Някои от тях имат вграден таймер, така че може да програмирате задачата да се извърши в определени часове, когато не сте у дома. 

Голямо тяхно предимство е, че са малки и компактни, което им позволява да достигнат до такива места, до които традиционните прахосмукачки не успяват изобщо.

Съвети при избор

Има немалко фактори, които играят важна роля в процеса по избор. Сред тях са режими на работа, допълнителни функции и екстри, както и производителят, гаранцията и не на последно място цената. Помислете внимателно какви са точно очакванията ви и едва тогава се насочете към конкретен модел.

  • експлоатационен живот – обърнете внимание колко време може да работи, без да се налага да се зарежда. Ако времето е недостатъчно, това може да причини неудобство в редица ситуации;

  • различни програми – с цел увеличаване ефективността на процеса по почистване, някои модели имат функция за преминаване няколко пъти през едно и също място. Други пък могат да се контролират от мобилно устройство, имат сензори, предпазващи ги от вертикални скосявания или сблъсък, разполагат с мощен режим на засмукване, автоматично зареждане и изпразване, система за странично почистване и други;

  • марка - в каталога на онлайн магазин Alleop можете да намерите най-добрите роботи от световноизвестни марки като Conga, Samsung, Philips, ROWENTA и Xiaomi;

  • цена – при нас започва от 398 лв. и достига до 999 лв. Вие преценете каква сума бихте могли да заделите за закупуването на робот и кои с функции задължително искате да разполага той.

Защо да вземете онлайн от alleop.bg?

Защото при нас ще си осигурете най-качествените уреди за почистване и то при най-изгодните условия! Доставките ни са най-кратките, а обслужването е на професионално ниво. В случай на нужда от консултация или при други запитвания, не се колебайте да ни пишете или позвъните, като операторите ни с радост ще ви съдействат.