Количка

Филтрирай

19 Продукти
Показване на 12 от 19

Сортирай по

Абонирай се за още оферти

Разгледай още

Често разглеждани продукти:

Свързани категории

Ключови думи: мултикукър, Multicooker, многофункционален, готвене, ястия, разнообразни, alleop.bg, онлайн, цени, сайт

Съвременната кухня трябва да бъде не само красива на вид, но и функционална. В тази категория ще откриете именно такива продукти, които ще бъдат едно практично и със сигурност полезно допълнение.

Какъв мултифункционален уред да изберем?

  • стандартeн;
  • под налягане;
  • електрически тиган;
  • за бавно готвене - на ниска температура, като по този начин храната запазва всичките си полезни вещества;

Предлаганите модели се отличават по своята мощност, капацитет, дизайн и функционалност. Всичко зависи единствено от вашите лични предпочитания и нужди.

Какво можем да сготвим с Multicooker?

Процеса по приготвяне на едно ястие отнема не малко време и усилия и точно тук идва на помощ Мултикукърът.

Различните модели предлагат и различни възможности. Пържене, печене, варене, а със специална приставка - да готвите здравословно на пара. Програмите за готвене са разнообразни и започват от 7 за по-базовите модели и стигат до 22 за по-мултифункционалните. Част от тях са: супа, ориз, пица, месо, бавно готвене, къкрене, хляб, подтопляне, печене, пържене, паста, сладкиши, овесена каша и много други.

Какви функции може да има?

  • отложен старт - представете си как се прибирате изтощени след натоварен работен ден, децата са разпръснали всички играчки из целия дом, тепърва ще трябва да почистите и пуснете пералня... ами вечерята? Не се притеснявайте! С тази функция още от сутринта може да сложите необходимите съставки, да изберете режим и да настроите за кога искате да е готово ястието;
  • таймер;
  • затопляне и поддържане на топлината;
  • температурен регулатор;
  • настройки на времето;

Защо да поръчаме от Alleop.bg?

Ако се нуждаете от машина, която да ви служи дълго, то правилното място за пазаруване е нашият онлайн магазин. Тук ще откриете едни от най-реномираните производители, а именно: VOLTZ, TEFAL, Philips, Rohnson, Royalty Line и други.

Цените ни са конкурентни, промоциите - атрактивни и се стремим да превръщаме пазаруването в едно удоволствие и приятно преживяване.

В сайта можете да правите сравнение на характеристиките и възможностите на различните устройства. Възползвайте се от тази опция, помислете добре и се уверете, че избирате именно този уред, чиито програми ще използвате и ще ви влязат изцяло в употреба.