Количка

Уреди за кухнятаЗа готвенеMulticooker & Уреди за готвенеМултикукър за готвене под налягане Heinner HPCK-6IX
Heinner

Мултикукър за готвене под налягане Heinner HPCK-6IX

Зареждане на отзиви…...
Този продукт не е наличен в момента
Искам да знам кога този продукт става наличен

Описание

С мултикукър HEINNER HPCK-6IX можете лесно да подготвите всякакъв вид храна. Устройството има с нов начин на готвене, под налягане, което ви помага да запазите хранителните вещества и вкусовете на съставките, като готвите по-бързо, в сравнение с обикновена печка.
   
Капацитет 4.5 л

С капацитет от 4.5 литра, уреда е достатъчно голям, за да ви позволи да приготвите големи количества вкусна храна за вас и вашите близки.
   
Свалящ се съд с незалепващо покритие

Уредът има свалящ се съд с покритие от Teflon и е лесен за използване и почистване дори в съдомиялна машина.
   
15 предварителни програми (за варене, пържене и приготвяне на пара, супи, крем супи, приготвеня на различни видове ориз, овесена каша, месо, включително програма за бавно готвене)

Имате избор между 15 предварително зададени програми за варене, пържене или готвене на пара. От различни видове месо, зеленчуци, морски дарове, супи, супи, ориз, овесени ядки или десерти можете да подготвите всичко.

Също така, използвайки програмата "бавно готвене", винаги можете да се насладите на здравословно хранене. Приготвени при ниски температури, продуктите съхраняват витамините и минералите си и са по-вкусни и здравословни.
 
   
Програма “do it yourself”

Персонализирайте програмата за готвене, както искате! С HEYNNER HPCK-6IX multicooker можете да зададете времето и налягането.
   
Регулируемо налягане: малко, средно, високо

Разполагате с 3 степени на налягане: малко, средно и голямо, в зависимост от рецептата, която сте избрали да подготвите, и от наличното време. Налягането се разпределя бързо, равномерно и по-дълбоко в съда, като същевременно се запазват всички необходими витамини и минерали.
   
Бутон за освобождаване на налягането

Прекомерното налягане може да бъде отстранено, като завъртите бутона на капака, освобождавайки парата от вътрешността на съда. По този начин имате допълнителен контрол над устройството, но и повишена безопасност.

Спецификации

Основни характеристики:
Материал корпус
ИноксПластмаса
Цвят
СребристЧерен
Функции
Запазване на топлинатаТаймер
Капацитет
3.8 l
Брой програми
15
Употреба
Домашна
Тип програми
ВаренеПърженеПара
Тип
Уред за бавно готвене
Технически характеристики:
Мощност
1000 W
Тип контролен панел
Дигитален

Отзиви

Зареждане на резюме…
Зареждане на отзиви…

Често купувани продукти: